Om os

 

Outdoor i Centrum – vi er fiskeentusiaster

P&G Fishinng, senere kendt som Outdoor i Centrum, blev startet 1999 af Peter Uwe Hansen på den lille halvø Kegnæs på Als, oprindeligt som hobby ved siden af almindeligt arbejde. Efter et par år flyttede P&G Fishing til Sønderborg centrum, og åbnede butikken Outdoor i Centrum. I den forbindelse udvidede vi sortimentet fra kun at forhandle fiskegrej til alt i outdoor-udstyr – lige fra vandresko og støvler til telte, vandrerygsække, kogegrej etc.. Et større udvalg af tøj til friluftsliv og jagtbeklædning blev der også plads til.

 

I dag ligger butikken Outdoor i Centrum på en af de bedste placeringer på strøget i Sønderborg, hvor vi har 350 m2 fyldt med alt til outdoor og fiskeri, altsammen til de bedst mulige priser. Da vi selv er vilde med lystfiskeri og outdoor, kan du få masser af god rådgivning hos os.

 

Med parkering næsten ved døren og motorvejen lige om hjørnet er vi ideelt placeret for hele de sydlige Jylland, men vi har naturligvis også et kæmpe udvalg lige her i vores webshop, hvor du kan få hurtig levering – gratis fra kun 500 kroner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Uwe Hansen

Indehaver

Jeg elsker at fiske så snart tiden er der. Fluefiskeriet er min store passion både i salt og ferskvand. Bådfiskeriet dyrker jeg også med største velbehag.

 

 

 

Total god service. Har de det ikke hjemme skaffes det hurtigt hjem. Kan skaffe alle de gode mærker og man føler sig godt behandlet hos PG. Kan varmt anbefales.

 

Jens Jørgen Jensen

Altid super god service handler en del der og kan anbefales til alle som fisker

 

Peter Mathiesen

Super butik med alt hvad man skal bruge, samt altid smilende og hjælpsom personale 

 

Michael Thomsen

Kvalitetsprodukter, gode tilbud, hyggelig betjening. God rådgivning omkring grej og fiskepladser.

 

Steen Elholm Christensen

/**/