Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay ANYDAY

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb af varer online på siden outdooricentrum.dk, tilhørende

Outdoor i Centrum
Perlegade 44
6400 Sønderborg
Cvr-nr : 21672742

Tlf : 74435355
E-mail: info@outdooricentrum.dk

 

Priser
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

 

Salg og levering
Varer sendes inden for max. 3 dage fra bestilling går der længere vil kunden få besked. Alle varer leveres af Gls eller post Danmark .
Levering til Grønland og Færøerne sker kun ved forudbetaling, og der tillægges 250 kr. ekstra i forsendelse.

 

Betaling
"Vi modtager følgende betalinger: Dankort, Visa, MasterCard, ANYDAY, MobilePay og Viabill. 
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Når du vælger at betale med ANYDAY, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem. 
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med ANYDAY ophøre automatisk.", ved køb over 500kr er fragt gratis i Danmark

 

Ved betaling med kreditkort sendes oplysningerne via krypterede linier, så kun banken og kreditkortselskabet har mulighed for at se dine oplysninger.

 

Prisgaranti.

Vi vil bestræbe os på og være de billigste på Outdoor og Lystfiskeri derfor har vi prisgaranti på vores Webshop men ikke i den fysiske butik.

Outdoor i centrum giver prisgaranti på alle varer i webshoppen og det fungere på denne måde.

Finder du en tilsvarende varer på en dansk hjemmeside. Åbningstilbud fødselsdags tilbud og lignende bliver ikke godtaget som samligning.Varen skal være  100 % den samme farve-str-model osv hos en forhandler der køber sine varer hos de officielle grossister og ikke en parallelimportør , sådanne aktører på markedet giver kunden en masse problemer ved garantisager m.m så det fraråder vi på det kraftigste. 

Sådan bruger du prisgaranti hos Outdoor i centrum.

Du går ind og bestiller produktet du ønsker til vores pris og skriver i kommentarfeltet PRISGARANTI og indsætter et link med varen, vi undersøger linket 

og hvis alt passer går vi ind og retter prisen til på dit køb samt sender dig en rabat kupon på -10% på næste køb.

Såfremt linket ikke lever op til vores prisgaranti politik får du en besked fra os og vi annulere selvfølig ordren.

 

Forbehold for trykfejl og fejl i beskrivelsen.

Outdoor i centrum tager forbehold for eventuelle fejl i text og  billeder.

 

Fortrydelsesret
Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du ønsker at fortryde den indgåede aftale, skal du inden udløb af de 30 dage underrette os om, at du har fortrudt. Dog bytter vi og tager retur indtil 10. januar, hvis varen er købt under Black Friday kampagnen og senere.

 

Hvis du allerede har modtaget din vare, skal du sende den retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Du skal selv betale omkostninger (porto) ved varens tilbagesendelse. Varer der returneres ufranko eller på efterkrav bliver nægtet modtagelse. Du kan kun fortryde aftalen, hvis du kan tilbagesende din vare til os i ubrudt emballage sammen med kopi af ordre samt konto nr hvor beløbet skal overføres.

 

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, Dog ikke leveringsomkostninger. Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 5 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgåede aftale. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Outdoor i centrum henter ikke returvarer sendt til  pakkeshops,pakkebokse mm alle retur pakker skal sendes direkte til Outdoor i centrum perlegade 44 6400 Sønderborg.

 

Reklamation
Der ydes ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra købsdato, dog med forbehold for varens holdbarhed samt korrekt opbevaring af varen. Hvis køber vil påberåbe sig en fejl/mangel, skal køber straks, efter at manglen/fejlen er eller burde være opdaget, give Outdoor i centrum besked herom samt skriftligt anføre, hvori fejlen/manglen består. Såfremt køber har opdaget eller burde have opdaget fejlen/manglen, og denne ikke har reklameret som anført, kan

køber ikke på et senere tidspunkt gøre fejlen/manglen gældende.

Ved returnering af en reklamationsvare, sendes produktet, samt en kopi af købs fakturaen til den anførte returadresse.

 

Outdoor i centrum henter ikke returvarer sendt til  pakkeshops,pakkebokse mm alle retur pakker skal sendes direkte til Outdoor i centrum perlegade 44 6400 Sønderborg.

 

Persondatapolitik
Outdoor i Centrum er ansvarlig for dine personlige oplysninger. Vi bruger dem til at behandle din ordre, sende dig varer og informere dig, hvis der skulle opstå problemer med din levering. Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og du kan i henhold til GDPR (persondataforordningen) gøre indsigelse mod en evt. registrering. Alle informationer opbevares sikkert og er kun tilgængelige for websideadministrator.

Ingen personlige oplysninger bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Dog må vi benytte tredjeparts-databehandlere, som på vores vegne opbevarer og behandler data udelukkende i forbindelse med behandlingen af din ordre.