Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay

Fjällräven jakker

oprettet d.

Der findes ikke dårligt vejr. – Kun dårlig påklædning

Hvis du vil være godt klædt på i de kolde og våde måneder, er Fjällräven noget af det bedste du kan vælge (det vil mange friluftselskere kunne bekræfte). Fjällräven har bygget tøj til det nordiske klima i 50 år og har udviklet materialer såsom deres patenterede G-1000, som har en række fordelagtige outdoor-egenskaber. Man er kort sagt bedre beskyttet mod væde, vind og kulde end med “almindeligt” tøj, samtidig med at åndbarheden er god, så man kan slippe af med sveden og overskudsvarmen. Så kan du ellers være ligeglad med regn, vind og kulde og bare nyde den danske vinter.

 

Dertil kommer, at Fjällrävens materialer er ualmindeligt slidstærke. Mån får noget tøj, som kan holde til at blive brugt, og som man kan bruge mange år ud i fremtiden. Med i købet får man Fjällrävens ikoniske og let genkendelige rævemærke, som giver den klassiske outdoor-stil prikken over i’et.

 

Hvis du endnu ikke har gjort det, så har det aldrig været et bedre tidspunkt at købe en Fjällräven outdoor-jakke eller vinterparka. Du sparer nemlig 25% på nogle af de bedste vintermodeller i denne uge (uge 2 2018). Det er ikke hver dag det sker.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar