Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay

Nordals March – vandretur d. 28. januar med Outdoor i Centrum

oprettet d.

D. 28 januar afholdt Outdoor i Centrum endnu en vellykket vandre tur. Denne gang forgik turen på Nordals og fik derfor navnet “Nordals March”

33 friske folk mødte op ved sø kl 09.00 til morgenkaffe fra Cafe Kisling inden turens start.

 

Deltag i guidede vandreture ved Sønderborg

Deltag i guidede vandreture ved Sønderborg​​​​​​

Deltag i guidede vandreture ved Sønderborg

Deltag i guidede vandreture ved Sønderborg

 

Efter morgenkaffen afholdt Peter Uwe en kort briefing på dagens indhold. Ruten var 19,9 km lang, en smule af turen ville forgå langs landevejen, men langt det meste vandring vill foregå langs stierne omkring de 3 søer Bundssø, Oldenor sø og Mjels sø. Start og slut ville være ved Bundssø, herfra gik turen Dyvig Badehotel var eftrrmiddags kaffen skulle nydes.

 

Efter det lille stop gik turen langs Æ Govl stien fra Dyvig til Mejsl vig, gennem Mejls by, ud over Mjels mark, til Steg og på Alsstien.

 

Rundt om Rødes Næb, for til sidst af ramme pumpestationen ved Mjels sø, hvor der i det gamle pumpehus blev serveret var suppe.

 

Efter frokost gik turen rundt om Mjels sø

 

tilbage til Bundssø til en velfortjen øl eller sodavand. Dagens sidste og vigtigste opgave var var trække lod om det lækre Gavekort til køb af vandrestøvler i Outdoor i Centrum – den heldige vinder blev Lucie fra Sønderborg!

En helt fantastisk måde at tilbringe en søndag eftermiddag på, i skøn nature og fantastisk selskab. Folk i alle aldre og på alle niveauer når det kommer til vandring fik en hyggelig dag og fik talt sammen på kryds og tværs af alder, erfaringer og steder i livet.

 

Næste tur bliver søndag d. 4. marts – følg Outdoor i Centrum på vores facebooke side og her på hjemmesiden for mere info – og husk ALLE kan være med!

Vi glæder os til at se jer!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar