Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay

Torske Tur med Outdoor i Centrum 17. feb. 2018

oprettet d.

Havfiskeri i Sønderborg på Als
Her en lille beretning fra Outdoor i Centrums Torske tur lørdag d. 17. februar. Vi var afsted på 2 både ms Nana Fynshav og ms Rasmus Mommark. Vi var 24 mand afsted i det smukkeste vejr. Ingen vind og havblik – utrolig smukt!

Torskefiskeriet er svært, men vi fik ca ialt 35 torsk, trods at der var en del fisk der blev genudsat. En del fisk blev genudsat da de var under mål, men  mindst det dobbelte så mange fisk over mål, blev sat tilbage i havet, i håbet om at en større torsk ville bide på krogen, ved næste kast. Jeg synes udfordringen bliver sjovere med fangstbegrænsning. Det bliver sjovt, for var der ingen fangst begrænsning ville alt over målet blive taget med. Men her sortere folk, så de kun tager fisk over 50-55cm og alle var glade.

Havfisketur i Sønderborg

 

Vi lå og fiskede mest på vand dybe 25-32 m vand mellem Als og Ærø med pirke på 100-300g, jeg personligt elsker let grej så selv på det dybe vand fiskede jeg på 30-50g så fint.

 

Vi sejlede fra ud kl 8.00. Og hyggede ude på vandet med medbragt kaffe og frokost. Kl. 16.00 var vi retur efter en helt fantastisk dag, hvor alle havde haft heldet med sig – også torsken, da ingen tog mere end 3 fisk med fra border og der kom rigtig mange fisk retur i havet.

 

Der kommer løbene flere fiske ture over året. Hold øje med vores Facebook side og her på hjemmesiden for mere info.

 

Peter Uwe

 

På havfiskeri ved Als med Outdoor i Centrum

På havfiskeri ved Als med Outdoor i Centrum

På havfiskeri ved Als med Outdoor i Centrum

På havfiskeri ved Als med Outdoor i Centrum

Køb primus her

På havfiskeri ved Als med Outdoor i Centrum

Køb udstyr til havfiskeri her

Køb blink og stænger til havfiskeri her

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar