Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay

Garmin fenix 3 performer

oprettet d.

Garmin Fenix 3 Performance møder design
Integreret EXO™-antenne i rustfrit stål med GPS/GLONASS-satellitmodtagelse for hurtigere og mere nøjagtig positionsfastlæggelse
Buet mineralglas og og 1,2″ farveskærm, der kan læses i sollys
fēnix 3 HR Silver har Elevate™ håndledsbaseret pulsmåler

 

Avancerede træningsfunktioner som avanceret løbedynamik, skridtlængde, stigningsprocent, VO2-max, restitutionsanbefaling m.m.¹
Outdoor-navigationsfunktioner som treakset kompas, trykhøjdemåler, barometer, TracBack® m.m.
Smart Notifications og download af urskiver, widgets, datafelter og apps fra Connect IQ™
Et ur til det hele

 

fēnix 3 er et robust og intelligent GPS-ur til en bred vifte af aktiviteter. Med funktioner til avanceret træning og outdoor-navigation er fēnix 3 forberedt på alle former for eventyr. Adgang til platformen Connect IQ giver mulighed for brugertilpasning af urskiver, datafelter, widgets og aktiviteter. fēnix 3 er samtidig et slankt, let GPS-ur til træning eller hverdagsbrug.
Løb

 

fēnix 3 er fyldt med træningsfunktioner, som kan give dig oplysninger om din form og din kondition. Den første er VO2-max estimering. Når fēnix 3 anvendes

sammen med en pulsmåler¹ behandler uret data, f.eks. din løbehastighed, slag pr. minut og pulsudsving for at bestemme, hvor stor en mængde ilt du kan forbruge pr. minut. Registrer ændringer i din VO2-max, så du kan se dine konditionsforbedringer og sammenligne med andre. Andre måinger omfatter restitueringsanbefaling med en restitueringstimer og restitueringskontrol, samt en løbsberegner, der beregner din forventede sluttid baseret på dit aktuelle VO2 max-tal.

 

fēnix 3 giver avanceret feedback om din form ved at registrere flere målinger. Når uret anvendes sammen med en HRM-Run-pulsmåler¹, registrerer fēnix 3 din løbekadence, dine lvertikale udsving og tid med jordkontakt. Disse målinger kaldes løbedynamik, og de har indflydelse på din løbeøkonomi.
Cykling

 

fēnix 3 er kompatibelt med sensorer, f.eks. til hastighed, kadence og puls, så du får avancerede funktioner til din cykeltræning. Uret kan også vise energimålinger, når det parres med en ANT+® effektmåler eksempelvis Vector™-serien.
Hvis du træner med puls- og effektmåler kan fēnix 3 vise dine VO2-max estimering for cykling, så du kan overvåge ændringer i din form.
Svømning

 

fēnix 3 er ikke kun velegnet til løb, særlige funktionsindstillinger hjælper også med svømmetræning og skiløb. fēnix 3 låner fra Garmin Swim™ og registrerer distance, tempo, antal svømmetag m.m. Du skal blot fortælle fēnix 3 størrelsen på dt bassin, du svømmer i, og begynde træningen.
Ski/snowboarding
I snowboarding-tilstand har du direkte adgang til hastighed, distance, vertikalt fald og en automatisk løbstæller (med Auto Pause ved liftkøen) med mere lige ved hånden.
Outdoor

 

Intet andet outdoor-ur med GPS og ABC-sensorer (trykhøjdemåler, barometer og kompas) tilbyder kombinerede træningsfunktioner og førende navigationsteknologi. fēnix 3 leverer omfattende navigationsfunktioner, som kan hjælpe dig både på og uden for stierne. De indbyggede sensorer giver oplysninger om retning, højde og vejret.
fēnix 3 registrerer en GPS-sporlog og danner et “brødkrummespor” i takt med, at du bevæger dig. Uret giver dig også mulighed for at markere lokationer som f.eks. en start-/mållinje, et kontrolpunkt for kurs eller en campingplads, et køretøj eller andre interessepunkter. Med fēnix 3 kan du oprette og følge ruter, markere op til 1.000 lokationer og lagre op til 10.000 sporpunkter og navigere til dem.
Planlæg ture, og del oplevelser med venner og familie med BaseCamp™. fēnix 3 er kompatibel med ANT+ og Bluetooth® Smart til trådløst at dele lokationer, ruter og geocacher.

 

Trykhøjdemåler, barometer og kompas (ABC)
fēnix 3 er udstyret med ABC-sensorer til at give relevante oplysninger i realtid. Den indbyggede trykhøjdemåler angiver højdedata, så du præcist kan overvåge opstigning og nedstigning, mens barometeret anvendes til at forudsige vejrforandringer ved at vise kortvarige udsving i lufttrykket. Det treaksede, elektroniske kompas holder din kurs, uanset om du bevæger dig eller ej.
fēnix 3 kalibrerer automatisk sine ABC-sensorer ved hjælp af GPS-modtageren og indstiller samtidig tiden automatisk på baggrund af placeringen. For at opnå en ekstremt præcis temperaturaflæsning kan du parre det med Garmin tempe™ ekstern temperatursensor.
Flot design til selv de mest barske forhold

 

fēnix 3 fås flere modeller med mineralglas og urkrans og knapper i rustfrit stål samt forstærket kabinet, der giver ekstra holdbarhed. En Chroma-farveskærm i høj opløsning, der kan aflæses i sollys, LED-baggrundsbelysning der giver dig adgang til dine data under alle lysforhold. fēnix 3 har vandtæthedsklassifikation 10 ATM og batterilevetid på op til 50 timer i UltraTrac-tilstand, 16 timer i GPS-tilstand og op til 6 uger i ur-/aktivitetstrackertilstand (afhængigt af indstillingerne).
Connect IQ

 

fēnix 3 anvender Connect IQ-platformen til tredjeparts-udviklere, så du kan gøre uret personligt med brugertilpassede apps, widgets, datafelter og unikke urskiver, der gør dit Garmin smartwatch endnu smartere.
Vis din personlighed
Download den gratis Garmin Face-It™-app for at tilpasse din enhed med et foto fra din smartphone. Bare download appen, vælg et billede fra dit fotobibliotek, vælg tidsvisningsstil, og sæt billedet som urskive på dit ur. Med Garmin kan du vise din personlighed på dit ur med dit helt eget billede, uanset om det er en smuk udsigt fra din seneste vandretur eller din nye hundehvalp.

 

Fuldt connected
Smart ​Notifications giver dig mulighed for at modtage e-mails, sms’er, e-mails og påmindelser direkte på håndleddet, selv når du er ude i felten. fēnix 3 modtager det trådløse signal fra en kompatibel iPhone® 4s eller nyere eller Android™ smartphone² og giver dig besked om, at du har fået en sms, og viser teksten på sin egen skærm, når du er klar til at læse den.
Du kan tilmed bruge fēnix 3 som en handskevenlig fjernbetjening til VIRB® og VIRB Elite-actionkameraer via ANT+®.

 

I kassen.
Garmin Fenix 3 Ur
Grey/Black Performer
fēnix 3 grå med sort gummirem
HRM-Run™-pulsmåler
USB-opladnings-/datakabel
AC-oplader
Quick guide


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar