Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay

Interessant jakke til folk som træner hund

oprettet d.

Den ultimative hundetræner jakke

 

Pinewood New Dog Sports jakke  – en varm, vind- og vandtæt jakke med tekniske detaljer og lommer, som gør jakken enormt praktisk ved hundetræning og hundeluftning.

 

Jakken har bl.a. store for-lommer med lommeflap som kan fæstes med velco inde i lommen for ikke at være i vejen. To lommer som let kan vaskes til f.eks. hundegodbidder. Dobbelt brystlommer og inderlomme med lynlås og varmelommer. D-ringe og holdere for fløjte og klikker. Funktionel holder til vandflaske eller dummy på ryggen. Rummelig ryglomme som kan reguleres i størrelse med hjælp af trykknapper.

 

Jakken kan reguleres i midten og i den nederste kant.  Velcro ved ærmegab samt en aftagelig, regulerbar hætte med forstærket skygge.
Yderstoffet er behandlet med Bionic Finish® Eco for ekstra vand- og smudsafvisende egenskaber. Jakken er foret med High-Ventilation™ netfoer for ekstra komfort.

 

Se jakken i webshoppen

 

Pinewood New Dog Sports jakke – specifikationer

 • Vandsøjletryk: >10.000 mm
 • Åndbarhed: 14.000 g/m2/24h (ASTM: 6.000 g/m2/24h)
 • Smuds-/vandafvisende Bionic Finish® Eco behandling
 • High-Ventilation™ netfoer
 • 100% polyamid, detaljer i TC-Lite, foer 100% polyester.
 • Fås i Sort/Mørke grå.

 


Kommentar(er) 1

 • Helgi Holmgeirsson
  Helgi Holmgeirsson

  Fed jakke! Værd at købe, alene for at gøre fiskekammeraterne misundelige 😉 Har ikke kunnet finde den billigere noget noget sted. Det er nok fordi Simms altid kører fast pris. Så bliver man i det mindste ikke snydt ved at betale mere end andre. Det kan jeg godt lide.

  Svar

Skriv din kommentar